تجسم خلاق و تصویر سازی ذهنی
هر اتفاق بزرگی که برای بشریت رخ داده است از یک فکر واحد در ذهن یک انسان رخ داده است .
سلام عزیزان
شاید تا به حال در مورد قدرت ذهن و تجسم خلاق موارد زیادی را شنیده باشید و یا کتابهای زیادی را مطالعه کرده باشید . در این مقاله سعی دارم در مورد اهمیت فکر کردن و تجسم کردن آرزوها و اهداف با شما عزیزان صحبت کنم .
همهی ما در طول شبانه روز به یک سری اتفاقات چه خوب و چه بد فکر می کنیم و گاهی ناراحت میشویم در مورد اتفاقات ناخوشایندی که در زندگی خود مشاهده میکنیم ولی لازمه بدانید که خود ما با ورودیهایی که به ذهنمان میفرستیم همان سیگنال را چه مثبت و چه منفی در زندگیمان میبینیم .
به طور کلی هر ایده و پیامدی که به آن فکر میکنیم و درباره ی آن صحبت میکنیم ، در صورتی که حسی قوی به آن ایده و فکر داشته باشیم ، قطعا تحقق مییابد .
تجسم خلاق این توانایی را دارد که تمامی جوانب زندگی را به طرزی که حتی نمیتوانید تصورش را بکنید ارتقا بدهید به به سمت بالا بکشانید .
همهی ما انسانها به دنبال زندگی و موقعیتهای عالی هستیم ، ولی چرا گاهی تجسم خلاق و تصویر سازی ذهنی برای ما کار سختی است و نمیتوانیم تصویر واضح و روشنی را از آن خواستهمان داشته باشیم و خودمان را در جایگاهی که آرزویش را داریم تصور کنیم ؟
زمانی که ما خواستهایی داریم و به آن خواسته فکر میکنیم ، ضمیر خوداگاه ما و ناخودگاه ما دچار تضاد میبینیم . زیرا چیزی که در خوداگاهمان می ینیم و دوست داریم که به آن خواسته و آرزو برسیم ، در ناخودآگاه مان قابل هضم نیست .
این اتفاق برای خود من بارها اتفاق افتاده ، مثلا زمانی که من اهدافم رو روی کاغذ میاورم و برای رسیدن به اون اهداف ایمان کامل دارم، ولی در ذهن و درون من چون اون خواستهام خیلی بزرگتر از شرایط حال حاضر من است، ضمیر ناخوداگاه من پذیرای اون هدف نیست تا جایی که گاهی تصمیم میگرفتم یا هدف کوچکتری انتخاب کنم و یا سعی میکردم به اون هدف فکر نکنم که از لحاظ ذهنی توی فشار قرار نگیرم. برای اولین باری که کتاب 4 اثر از فلورانس اسکاول شین رو مطالعه کردم. متوجه شدم که تضاد در بیم ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه امری طبیعی هست و ما نیاز داریم که ذهن خودمان تقویت کنیم .
راهکارهای تقویت ذهن و نتیجه گیری از تجسم خلاق چیست ؟
راهکار برای اینکه شما بتوانید از تصویر سازی ذهنی جواب بگیرید و به خواسته هایتان برسید ، این است که در راستای عملکرد و برنامه ریزی درست در راستای خواسته هایتان ، تصویر سازی ذهنی مداوم داشته باشید.
استفاده از عبارتهای تاکیدی باعث می شود که به راحتی بتوانیم ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه را در یک جهت قرار دهیم.
روش درست استفاده از عبارتهای تاکیدی به روش زیر است :
- عبارتهای تاکیدی خودتان را حداقل روزی 3 بار مرور کنید
- بهترین زمان استفاده از عبارتهای تاکیدی
- اول صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب
- وسط روز برای یاداوری خواستههاتون و جمع کردن حواس خود
- در پایان شب ، زمانی که قرار است به خواب بروید
- عبارتهای تاکیدی خود را با صدای بلند بخوانید.
- در زمانی که از عبارت های تاکیدی استفاده میکنید چشمان خود را ببندید و خود را در شرایط ایده ال که ارزو دارید، تصور کنید.
- صداهایی رو بشنوید که دوست دارید در زمان رسیدن به آن جایگاه مورد نظر ، بشنوید . ( صدای عزیزانی را که در زمان رسیدن به موفقیت دوست دارید کنار شما باشند )
- احساساتی را حس کنید که در زمان رسیدن به خواستههایتان و آرزوهایتان دوست دارید که حس کنید . ( هر چه احساس شما قوی تر باشد روند رسیدن به خواستههایتان قوی تر است )
- عبارتهای تاکیدی را در جاهایی که حضور بیشتری دارید بنویسید و در اطراف خود بچسبانید.
- می توانید برای خودتون تابلوی کائنات و ارزو درست کنید و در اتاق خود بچسبانید ( تصاویر تک تک چیزهایی که دوست دارید داشته باشید )در زمانهایی که اتلاف وقت دارید عبارتهای تاکیدی را در ذهن خود مرور کنید ( در زمان ورزش کردن ، رانندگی و … )
- حتما عبارتهای تاکیدی را با اول شخص ( من …….. هستم ) تکرار کنید ( من قوی ترین دختر در دنیا هستم)
- عبارات تاکیدی در صفحه لپ تاپ و گوشی خود قرار دهید که چشمتان عادت به دیدار این عبارتها داشته باشد و ذهنتان در جهت مثبت تقویت شود .
چکیدهی کلام :
هر چیزی در این دنیا دوبار آفریده میشود . یک بار ذهن و یک بار دیگر در دنیای ماده آفریده خواهد شد. پس میتوان گفت برای رسیدن به موفقیت ابتدا باید آن را باور کرد. اول باور خودمان و بعد از آن باور ، رسیدن به موفقیتمان است .
به شما عزیزان پیشنهاد میکنم هر روز این تمرینها را داشته باشید و با خود عبارات تاکیدی را مرور کنید تا به خواسته های قلبی خودتان برسید. و پیشنهاد بعدی من به شما مطالعهی کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین است که بعد از مطالعه، باور کنید که دیدتان نسبت به همه چیز در جهت مثبت و ایدآل قرار میگیرد .
منابع :
برگرفته از کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین